Bohuslinjen


OM OSS

Bohuslinjen är resultatet av gemensamma drömmar om att få arbeta med båtturism längs Västkusten. Kärnan i verksamheten är ett passionerat och ungt entreprenörskap som med rådgivning från erfarna företagare inom branschen startat upp en linje som saknats bland Västsvenska turer.


Med hjälp av Bohuslinjens egna bussar och M/S Eriksberg kopplar vi samman Göteborg och den Bohuslänska kusten. Målet är att din resa med oss ska vara så smidig som möjligt, så att ditt fokus kan ligga på att njuta av turen istället för att pussla med bokningar. Vi brinner för att att ge våra gäster minnesvärda upplevelser och önskar dig varmt välkommen ombord!

M/S ERIKSBERG

M/S Eriksberg är ett gammalt fartyg med en atmosfär och patina därefter, vacker träpanel och gemytlig inredning. Hon är också varsamt utrustad för funktionalitet med dagens önskvärda bekvämligheter och isolerad för kyligare dagar.


M/S Eriksberg byggdes år 1910 på Eriksbergs varv i Göteborg. Hon har sedan dess kört turer uppe i Stockholm, nere i Karlskrona och på senare år trafikerat Göta kanal från Karlsborg. Efter 110 år är det nu dags för M/S Eriksberg att återvända till Västkusten. Med Eriksberg som hemmakaj blir hon en del av den västsvenska och Bohuslänska kustupplevelsen återigen. 
Läs mer om M/S Eriksberg.


VÅR BESÄTTNING

Bakom Bohuslinjen och ombord på M/S Eriksberg hittar du ett gäng med passion för Västkusten och att ge bra service. Gemensamt har vi över 30 års erfarenhet av service, turism och att arbeta med och på havet.

BOHUSLINJEN I MEDIA