Julbordskryssning i Göteborg

Julbord på båt

Julbord till sjöss för företag och grupper

Boka in julbord till havs i Göteborg, med er alldeles egen skärgårdsbåt. Medan staden tänds upp utanför fartygets fönster får ni njuta av ett klassiskt julbord i värmen ombord.

 

Har ni särskilda önskemål eller en rätt som bara måste vara med på buffén? Låt oss veta så hjälper vi er att anordna en skräddarsydd och minnesvärd upplevelse. Vi kan boka underhållning, välkomstdrink och anpassa tiden i hamn för de som har tider att passa.

Vanliga frågor och svar

Vi rör oss ut från Eriksberg Pir 4 och kommer ha stort fokus i älven för att se staden Göteborg skina i natten från bästa plats.

Vi erbjuder 100 platser till julbordet för våra gäster. Vid andra turer och charter kan vi däremot ha upp mot 160 gäster ombord.

Vi kommer låta gästerna äta i lugn och ro under resan och njuta av utsikten i den takt de vill. Men är ni nyfikna på något vi åker förbi kan ni alltid besöka styrhytten och fråga vår erfarne kapten!

Mycket riktigt går det att sitta kvar ett tag efter vi anlänt till kaj. Låt maten smälta i lugn och ro och ta något i baren, vi stressar inte av någon efter turen!

Vi tycker att en hållbar besöksnäring är oerhört viktigt. Därför har vi som mål att i största möjliga mån undvika engångsmaterial och att i andra fall välja hållbara alternativ. Vi källsorterar allt vårt avfall och väljer miljövänliga produkter i den utsträckning det är möjligt.

Rulla till toppen