Företagsaktiviteter och event

Kick-off i Göteborg

Ta med kollegorna på en oförglömlig båttur i skärgården med skaldjurskryssning, plockmat eller kanske en kväll med musiken i fokus? Vi har trubadurer för alla tillfällen och karaoke som får alla att sjunga med! Med vårt stora utbud av aktiviteter och våra vackra lokaler mitt i Göteborg kan vi erbjuda ditt företag en unik upplevelse med skärgården som inramning.

M/S Eriksberg passerar Masthugget i Göteborg.

Karaokekryssning

Karaokekväll på havet blir garanterat en minnesvärd upplevelse. Medan vår erfarna besättning tar hand om allt kan ni fokusera på teambuilding och att ha roligt tillsammans.

microphone, live music, tape-1159791.jpg

Temakryssning

Ta med kollegorna på en oförglömlig temafest ombord. Välj mellan teman som tropisk strandfest, kräftskiva eller 1970-tal. 

 

Klassisk skärgårdskryssning

Önskar ni en lättare kryssning med mat och egen musik i ljudanläggningen? Hyr M/S Eriksberg för att upptäcka skärgården, med eller utan guide. 

Quizkamp till havs

Utmana kollegorna med en kväll full av roliga och kluriga frågor. Följ med på en spännande quizkryssning i Göteborgs skärgård. Testa era kunskaper i olika ämnen och bygg laganda på ett roligt sätt. 

 

Akterdäcket på M/S Eriksberg i solnedgången.

Restaurang Seaside

Ta er med M/S Eriksberg till restaurang Seaside på Björkö och upplev en oförglömlig kväll med mat och musik. Njut av den vackra utsikten på vägen och välj att antingen stanna kvar på Seaside eller kryssa tillbaka med festen ombord.

Middag utomhus med havsutsikt på Restaurang Seaside.

Musikkryssning: Evert Taube & Lasse Dahlquist

Utforska Göteborgs skärgård med en Taube och Dahlquist-tematiserad kryssning. En unik och intim upplevelse för alla som uppskattar det svenska kulturarvet.

 

Dragspelstrubadur spelar Evert Taube.

Föreläsning: Tomas Enhager

Bygg på kunskapsbasen och sammanhållningen med en inspirerande föreläsning ombord, med Tomas Enhager.

Tomas Enhager föreläser.

Trubadurkväll

Kryssa ut på havet och välj en av våra många trubadurer som kan spela allt från klassiska låtar på dragspel, loungemusik för mingel eller rock och modernt där det stampas takt och sjungs med publiken. 

Livemusik med Larbring.

Skräddarsydd tur

Har ni egna idéer på hur den perfekta kryssningen ser ut? Låt bara fantasin sätta gränser så ordnar vi resten! Berätta vad ni hade velat uppleva så hjälper vi till med planeringen, oavsett hur långt ni kommit. 

Redo att boka en minnesvärd företagsaktivitet?

Vi hjälper dig att ta fram det bästa möjliga upplägget för er och era behov. Hör av dig idag så tar vi det vidare.

Vanliga frågor och svar

Vi anpassar maten efter era önskemål och eventuella allergier. Några populära val är:

  • Skärgårdsbuffé med räkor.
  • Tapas med spanskt tema.
  • Snittar och enklare snacks.
  • Skaldjursmiddag.

Självklart! Ombord finns tv-skärm att koppla upp sig mot för att kunna visa exempelvis powerpoint-presentationer eller video. Berätta vid bokning om ni har särskilda behov för att få till ert möte så hjälper vi er.

Våra olika salonger passar både små och stora grupper. I vår minsta salong ryms ungefär 20 personer sittande men öppnar vi upp tar vi ombord upp till 160 gäster.

Självklart! Om ni önskar guidning under turen, meddela det vid bokning så ordnar vår erfarna besättning det.

Vi har många skickliga trubadurer som kan spela allt från lugn mingelmusik, till festlig pop och rock och klassisk dragspelsmusik. Det är bara att välja vad som passar ert sällskap med andra ord! För de som vill vara ännu mer involverade i musiken ordnar vi med karaoke, eller dansgolv.

 

Önskar ni istället gnugga geniknölarna tar vi med oss vår quizmaster ombord, eller en föreläsare på ett ämne som passar er.

Vi tycker att en hållbar besöksnäring är oerhört viktigt. Därför har vi som mål att i största möjliga mån undvika engångsmaterial och att i andra fall välja hållbara alternativ. Vi källsorterar allt vårt avfall och väljer miljövänliga produkter i den utsträckning det är möjligt.

Rulla till toppen