Hyra festlokal i Göteborg

Letar du efter festlokal i centrala Göteborg?

M/S Eriksbergs hemmahamn är Eriksbergskajen mitt i centrala Göteborg. Härifrån har du hela skärgården till ditt förfogande. Med fulla rättigheter, bar, ljudsystem och eleganta salonger sätter bara fantasin gränserna för att skapa en minnesvärd tillställning. Låt oss hjälpa dig att skapa en magisk dag eller kväll, fylld med glädje och festligheter!

Födelsedagsfirande

Fyller du jämnt eller vill ha ett födelsedagsfirande i en havsnära lokal utöver det vanliga? Oavsett om det är skaldjurskryssning med trubadur, karaoke eller sju sorters kakor och skärgårdsvyer som lockar hjälper vi dig att sy ihop ett arrangemang efter dina önskemål.

Examen- eller studentfest

Fira studenten eller examen till havs ombord M/S Eriksberg. Inled dagen vid dukat bord för mat och mottagning med havet på armlängds avstånd. När dagen övergår i kväll kan vi växla upp till fest med dansgolv eller karaoke. Här finns plats att ta med sig både familj och vänner!

Lövad båt för firande.

Vanliga frågor och svar

Vi anpassar maten efter era önskemål och eventuella allergier. Några populära val är:

  • Skärgårdsbuffé med räkor.
  • Tapas med spanskt tema.
  • Snittar och enklare snacks.
  • Skaldjursmiddag.

Självklart, förutsatt att det inte krockar med andra evenemang är ni välkomna ombord innan gästerna för att pynt och göra iordning. Meddela era önskemål i samband med bokning så ordnar vi det.

Våra olika salonger passar både små och stora grupper. I vår minsta salong ryms ungefär 20 personer sittande men öppnar vi upp tar vi ombord upp till 160 gäster.

Självklart! Om ni önskar guidning under turen, meddela det vid bokning så ordnar vår erfarna besättning det.

Vi har många skickliga trubadurer som kan spela allt från lugn mingelmusik, till festlig pop och rock och klassisk dragspelsmusik. Det är bara att välja vad som passar ert sällskap med andra ord! För de som vill vara ännu mer involverade i musiken ordnar vi med karaoke, eller dansgolv.

 

Önskar ni istället gnugga geniknölarna tar vi med oss vår quizmaster ombord, eller en föreläsare på ett ämne som passar er.

Vi tycker att en hållbar besöksnäring är oerhört viktigt. Därför har vi som mål att i största möjliga mån undvika engångsmaterial och att i andra fall välja hållbara alternativ. Vi källsorterar allt vårt avfall och väljer miljövänliga produkter i den utsträckning det är möjligt.

Rulla till toppen