Bröllop i skärgården

Lövad båt för firande.

Bröllop i skärgården

Låt den 100 åriga skärgårdsbåten ta er och era gäster ut på ett romantiskt och oförglömligt bröllop i Göteborgs vackra skärgård.

 

För er som drömmer om en vigsel omgiven av det bländande blå vattnet och den friska havsluften, kan vi skapa en oförglömlig vigselceremoni ute på däck. Låt er omfamnas av den skärgårdsidyll som bara Göteborgs skärgård kan erbjuda och kombinera romantik och äventyr.

 

Ombord på M/S Eriksberg erbjuder vi en mångsidig bröllopslokal som kan anpassas efter era behov. Salongerna går att dela av eller öppna upp så att det passar både lilla och stora bröllopsföljet. 

Kyrka i staden eller skärgården

För er som föredrar en mer traditionell ceremoni erbjuder Göteborgs skärgård många charmiga kyrkor där ni kan vigas omgivna av den vackra naturen. M/S Eriksberg tar er och ert sällskap från stan till kyrkan.

 

Har ni bestämt er för en kyrka inne i Göteborg? Låt vigseln efterföljas av en minnesvärd skärgårdskryssning, vi hämtar er centralt vid Stenpiren, Eriksberg eller Ångbåtsbryggan vid Sankta Birgittas kapell. Medan ni minglar med gästerna sköter vår erfarna besättning resten.

Dukat långbord med havsutsikt.

Middag och fest på Reveljen

Efter skärgårdsvigsel och kryssning rekommenderar vi att hålla middag och efterföljande fest på Reveljen. Alldeles intill vattnet, nära staden, med solnedgången som bakgrund är det en perfekt plats att avsluta dagen på. 

Skärgårdsbröllop i Bohuslän

Vi hjälper er att förverkliga visionerna inför er dag. För vigsel eller bröllopstransport i Bohusläns skärgård, hör av er till oss för offert.

Vanliga frågor och svar

Vi anpassar maten efter era önskemål och eventuella allergier. Några populära val är:

  • Skärgårdsbuffé med räkor.
  • Tapas med spanskt tema.
  • Snittar och enklare snacks.
  • Skaldjursmiddag.

Självklart! Ombord finns tv-skärm och ljudanläggning att koppla upp sig mot för att kunna visa exempelvis video eller bilder. Berätta vid bokning om ni har särskilda behov så hjälper vi er.

Våra olika salonger passar både små och stora grupper. I vår minsta salong ryms ungefär 20 personer sittande men öppnar vi upp tar vi ombord upp till 160 gäster.

Rulla till toppen