Bröllop i skärgården

Lövad båt för firande.

Unik bröllopslokal i Göteborg

Drömmer ni om ett minnesvärt bröllop i skärgården? Med utgångspunkt från centrala Göteborg finns hela västkusten till förfogande på er speciella dag. Ombord på skärgårdsbåten M/S Eriksberg får ni chansen att kombinera vigsel, mottagning och fest med en vacker båtresa i den idylliska skärgården.

Vigsel och bröllopsfest på havet

Ombord på M/S Eriksberg erbjuder vi en mångsidig bröllopslokal som kan anpassas efter era behov. Salongerna går att dela av eller öppna upp så att det passar både lilla och stora bröllopsföljet. 

 

På akterdäck kan ni hålla så väl vigsel som bröllopsfest med utsikt över det glittrande havet och skärgården. Eller duka upp för middag i en av salongerna och få chansen ta emot era gäster med havets reflektioner dansande i taket.

 

Vi strävar efter att skräddarsy upplevelsen enligt era visioner och skapa en minnesvärd dag för både er och era gäster. Kontakta oss idag för att diskutera era bröllopsplaner.

Dukat långbord med havsutsikt.

Vanliga frågor och svar

Vi anpassar maten efter era önskemål och eventuella allergier. Några populära val är:

  • Skärgårdsbuffé med räkor.
  • Tapas med spanskt tema.
  • Snittar och enklare snacks.
  • Skaldjursmiddag.

Självklart! Ombord finns tv-skärm och ljudanläggning att koppla upp sig mot för att kunna visa exempelvis video eller bilder. Berätta vid bokning om ni har särskilda behov så hjälper vi er.

Våra olika salonger passar både små och stora grupper. I vår minsta salong ryms ungefär 20 personer sittande men öppnar vi upp tar vi ombord upp till 160 gäster.

Rulla till toppen