Eventkalender

Middagskryssning & dragspelskonsert med BayanTonic

I augusti bjuder vi med dig ombord på en unik kväll i Göteborgs skärgård och en konsert med den världskända dragspelsduon BayanTonic. Under kryssningen serveras du räkfrossa eller smörgåstårta.

18 augusti, kl. 18-22

795 kr/pp inklusive mat

Välkylt i baren

Lars och Øivind från BayanTonic

BayanTonic är en duo bestående av Lars Karlsson från Fjärås på durspel samt Øivind Farmen från Selbu, Norge, på konsertdragspel (Bayan). Duon har turnerat över halva världen under de senaste 15 åren med konserter i allt från kyrkor och konserthallar till festivaler.

 

Genom åren har Lars fått mycket uppmärksamhet genom sitt komponerande, som väver samman många olika musikstilar på ett nytänkande sätt. Han hör sedan 30 år tillbaka till de främsta durspelarna i Norden och har vunnit internationella priser för sin musik. Øivind har vunnit världsmästerskapen i dragspel och utmärker sig som en av Norges absolut främsta på sitt instrument. I Sverige har vi fått se honom på turnéer både som solist och i folkmusikgruppen Flukt.

Vanliga frågor och svar

Våra olika salonger passar både små och stora grupper. I vår minsta salong ryms ungefär 20 personer sittande men öppnar vi upp tar vi ombord upp till 160 gäster.

Vi tycker att en hållbar besöksnäring är oerhört viktigt. Därför har vi som mål att i största möjliga mån undvika engångsmaterial och att i andra fall välja hållbara alternativ. Vi källsorterar allt vårt avfall och väljer miljövänliga produkter i den utsträckning det är möjligt.

På vissa av våra evenemang behöver du köpa entré i dörren, andra är helt gratis. Du hittar all information om kommande evenemang på den här sidan, eller på Facebook-evenemanget.

Rulla till toppen