Skaldjurskryssning i Göteborg

Räkor upplagda.

Skaldjursmiddag till havs

Boka in skaldjurskryssning eller räkfrossa med kompisgänget, släkten eller ditt företag ombord på M/S Eriksberg. Låt kvällen starta med något gott att dricka innan ni slår er ner vid dukade bord och buffé med dignande fat av färska skaldjur. På armlängds avstånd får ni se Göteborgs skärgård passera samtidigt som ni äter och skålar, kanske till tonerna av en av våra trubadurer. 

Ta ton medan du skalar

Vi är utrustade med trubadurer med talanger inom allt från lugn mingelmusik till klassisk dragspelsmusik, pop och rock. Helt enkelt stämningshöjande som musik kan få nästan vem som helst att stampa takten och sjunga med. Tur att skaldjur är så kompatibelt med allsång!

Livemusik med Larbring.

Vanliga frågor och svar

Självklart! Ombord finns tv-skärm att koppla upp sig mot för att kunna visa exempelvis powerpoint-presentationer eller video. Berätta vid bokning om ni har särskilda behov så hjälper vi er.

Våra olika salonger passar både små och stora grupper. I vår minsta salong ryms ungefär 20 personer sittande men öppnar vi upp tar vi ombord upp till 160 gäster.

Självklart! Om ni önskar guidning under turen, meddela det vid bokning så ordnar vår erfarna besättning det.

Vi har många skickliga trubadurer som kan spela allt från lugn mingelmusik, till festlig pop och rock och klassisk dragspelsmusik. Det är bara att välja vad som passar ert sällskap med andra ord! För de som vill vara ännu mer involverade i musiken ordnar vi med karaoke, eller dansgolv.

 

Önskar ni istället gnugga geniknölarna tar vi med oss vår quizmaster ombord, eller en föreläsare på ett ämne som passar er.

Vi tycker att en hållbar besöksnäring är oerhört viktigt. Därför har vi som mål att i största möjliga mån undvika engångsmaterial och att i andra fall välja hållbara alternativ. Vi källsorterar allt vårt avfall och väljer miljövänliga produkter i den utsträckning det är möjligt.

Rulla till toppen